Podcastek

#őszintén A fájdalmas igazság – avagy a fejlődés ára, amiről senki nem beszél – Kollár Anna

Anna vagyok.

A Modern Múzsák alapítója. Inpirálódj, légy motivált és egyben értsd meg a a kudarcaidat, félelmeidet a történeteinken keresztül.

Hello

Vegyél részt Életed eddigi Legjobb Éve Tréningen és valósítsd meg az álmaidat 2024-ben.

ÉVTERVEZŐ

ÉVTERVEZŐ ESEMÉNY

Az #őszintén, vagyis a szóló epizódok olyan mélységekbe engednek betekintést, amelyeket Anna is eleinte félve ismert be önmagának. Saját elakadásai, a fejlődés iránti vágy és mások segítése motiválta ezt az önálló sorozatot. 

Nem a céljaid szintjére emelkedsz, hanem a rendszereid szintjére süllyedsz! – James Clear

#őszintén - A fájdalmas igazság

“Lépj csak ki a komfortzónádból! Na hajrá, hiszen ott van az élet!”

Gyakran halljuk, igaz?

De arról talán jóval kevesebbet hallunk, hogy a változásnak milyen ára van és milyen nehézségekkel jár, akár hosszú távon a fejlődés. Anna is nagyot álmodott és megvalósító lévén kilépett a komfortzónájából az elmúlt évben. Tudta, hogy 2023 a befektetés éve lesz, de mégis olyan nem várt következményekkel találta szemben magát, ami megrémítette. A megfizetett ár néha szó szerint vehető, néha pedig a lemondásokról és korábbi vállalkozási formánk gyászáról szól. 

Akik régóta követik Annát, azok már biztosan értesültek a sok újdonságról, de ezt a történetet talán egyben, így még senki sem hallotta. 

A mai szóló epizód az elmúlt év összegzése, a vállalkozói kudarcok és mélypontok összefoglalója. 

Neked melyik az a terület az életedben, amit elkerülsz és nem akarsz vele szembenézni, pedig szükséges lenne a változáshoz?

A mai szóló epizódból kiderül:

  • Mi történt a Self-Love Clubbal az elmúlt évben és hogyan vált BACKSTAGE-é?
  • modernmuzsak.hu vagy kollaranna.huöntsünk tiszta vizet a pohárba!
  • Miért kellett a változás? Mi Anna vállalkozói célja?
  • Kudarcok, amelyeknek meg kellett fizetni az árát.
  • Ami ilyenkor kapszkodót jelent és amiről sosem mondana le Anna. 

Kik is azok a Modern Múzsák?

“Egy közösség, ahol vállalkozó és vezető nőkként végre értjük egymást, tanulhatunk és inspirálódhatuk egymástól úgy, hogy őszintén megosztjuk az életünknek a  sötétebb, árnyékosabb oldalát is.” – Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője.

A podcast küldetése, hogy olyan inspiráló vállalkozó és vezető Nők útját, tapasztalatait ossza meg, akik mellébeszélés nélkül beszámolnak az életük sikereiről és kudarcairól egyaránt.

Rendhagyó felépítés

Fontos tudnod, hogy az adásokat két részre osztjuk fel. Az első felében mindig a meghívott vendég életútját és az abból szerzett őszinte tapasztalataikat mesélik el. A második felében pedig az EGYetlen, legnagyobb aktuális kihívásuk feloldásában fog Nekik segíteni Anna, különböző coaching technikákkal, amiket te is tudsz alkalmazni a mindennapokban. 

Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív BACKSTAGE-hez csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé. Regisztrálj most, és máris hozzáférsz a munkafüzetedhez és az EXTRA epizódhoz!

Források

Az új kedvenc 5 perces megoldásod, ha
stresszes vagy:

INGYENESEN LETÖLTÖM

mindfulness baby