Podcastek

Merj belevágni! – interjú egy sorozat-vállalkozóval | The Macaron Girl

Anna vagyok.

Perfekcionista Nők self-love mentora. Támogatlak, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megtalálod a belső békédet.

hello

A siker és a boldogság kulcsa, ha nagyobb gyakorlod az együttérzést és a kedvességet önmagad felé. TÖLTSD LE MOST INGYENESEN!

INGYENESEN LETÖLTÖM

Legyél kedvesebb magaddal!

BACKSTAGE, hogy a színfalak mögötti életed is olyan ragyogó legyen, mint a másik rivaldafénye!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ▶️

Lépj
a következő szintre!
„Bármikor hamarabb választjuk az ismerős poklot, mint az ismeretlen mennyországot.” – Kate Northrup

A legújabb podcast vendégem már az egyetemi évek óta tudatos karriertervező. Nálunk pedig hatalmas bátorsággal mesélt pályakezdőként megélt félelmeiről – továbbá arról, hogy fiatal vezetőként milyen elképesztő kihívásokkal nézett szembe.

Sorozat-vállalkozó és inspiráló Nő. Timi a podcast során mind a maszkulin és mind a feminin minőségét megmutatta nekünk. Csodás volt vele beszélgetni! Hallgassátok és értékeljetek minket YouTube-on!

Vendégünk: Máthé tímea

A podcastben Timi mesél arról a bizonyos USP-ről, ami az egyediségét adja minden vállalkozásának és hogy a delegálás elengedhetetlen a növekedés érdekében.

Vallja, hogy:

” Nem azt érdemes delegálni, amit a legkevésbé szeretsz csinálni.”

Máthé Tímea marketing-szakértő, sorozat-vállalkozó. 12 éves multis tapasztalat után kezdte el a saját útját járni és egy percig sem bánta meg. A Macaron Media vezetője, ahol professzionális marketing segítséget ad vállalkozásoknak és a FemPower Club alapítója, ahol pedig egy előfizetéses rendszerben adja át tananyagról-tananyagra a social media sikerének kulcsát.

Inspiráló vállalkozónő, akitől érdemes tanulni!

Amiről szól a podcast:

2:10 – Timi honnan indult és fiatal vezetőként milyen kihívásokkal találta szemben magát. 

16:03 – USP, azaz az egyedisége, ami Timi sikerét adja a vállalkozásaiban.

26:36 – Mikor kell delegálni és mit érdemes? Üzleti terv – készülj alapból a bukásra.

35:30 – Kudarcok, bizonytalanság és egy támogató közeg, ami emel.

+ EXTRA epizód: Önszeretet & feminin energia

Hallgasd meg az extra epizódot, ahol 20 percben coacholom Timit a jelenlegi legnagyobb elakadásával.

Milyen témákról lesz szó?

    • Hogyan tudsz vezetőként gyengéd nő lenni?
    • Feminin és maszkulin energia. – Női energiamenedzsment alapjai
    • Trükkök és praktikák, amik erősítik a feminin minőséged!

Kik is azok a Modern Múzsák?

“Egy közösség, ahol vállalkozó és vezető nőkként végre értjük egymást, tanulhatunk és inspirálódhatuk egymástól úgy, hogy őszintén megosztjuk az életünknek a  sötétebb, árnyékosabb oldalát is.” – Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője.

A podcast küldetése, hogy olyan inspiráló vállalkozó és vezető Nők útját, tapasztalatait ossza meg, akik mellébeszélés nélkül beszámolnak az életük sikereiről és kudarcairól egyaránt.

Rendhagyó felépítés

Fontos tudnod, hogy az adásokat két részre osztjuk fel. Az első felében mindig a meghívott vendég életútját és az abból szerzett őszinte tapasztalataikat mesélik el. A második felében pedig az EGYetlen, legnagyobb aktuális kihívásuk feloldásában fog Nekik segíteni Anna, különböző coaching technikákkal, amiket te is tudsz alkalmazni a mindennapokban. 

Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív BACKSTAGE-hez csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé. Regisztrálj most, és máris hozzáférsz a munkafüzetedhez és az EXTRA epizódhoz!

Források

Az új kedvenc ingyenes hanganyagod, hogy boldogan sikeres Nővé válj:

belső monológ