Podcastek

#őszintén Az önismeret legerősebb mondata – Kollár Annával

Anna vagyok.

Perfekcionista Nők self-love mentora. Támogatlak, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megtalálod a belső békédet.

hello

A siker és a boldogság kulcsa, ha nagyobb gyakorlod az együttérzést és a kedvességet önmagad felé. TÖLTSD LE MOST INGYENESEN!

INGYENESEN LETÖLTÖM

Legyél kedvesebb magaddal!

BACKSTAGE, hogy a színfalak mögötti életed is olyan ragyogó legyen, mint a másik rivaldafénye!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ▶️

Lépj
a következő szintre!

Az #őszintén, vagyis a szóló epizódok olyan mélységekbe engednek betekintést, amelyeket Anna is eleinte félve ismert be önmagának. Saját elakadásai, a fejlődés iránti vágy és mások segítése motiválta ezt az önálló sorozatot. 

Nem a céljaid szintjére emelkedsz, hanem a rendszereid szintjére süllyedsz! – James Clear

#őszintén - Az önismeret legerősbb mondata

A témánk igazi évindító és évlezáró gondolatokat hoz magával, és egyben megismerheted az önismeret egyik legerősebb mondatát. Megosztunk Veled egy szuperegyszerű szándékmeghatározó gyakorlatot, beszélgetünk az érzelmeid validálásának fontosságáról és a szükségleteid felismerésének jelentőségéről és Anna megsúg egy-két mély érzelmet, amelyet ő is átéltem az elmúlt időszakban. 

Kapcsolódjunk!

Határozd meg az életed szavát és szándékát!
Anna 2024-es szándéka:  magasabb rezgésszinten

A mai szóló epizódból kiderül:

  • 7:02 – Mi az önismeret legerősebb mondata?
  • 16:30 – Hogyan vedd kezedbe az irányítást az életed felett?
  • 24:02 – Miért fontos az érzéseid validálása és a szükségleteid felismerése?
  • 29:20 – Mit tanultam az ideális napomból? Miért nem vágyom már rá?

Kik is azok a Modern Múzsák?

“Egy közösség, ahol vállalkozó és vezető nőkként végre értjük egymást, tanulhatunk és inspirálódhatuk egymástól úgy, hogy őszintén megosztjuk az életünknek a  sötétebb, árnyékosabb oldalát is.” – Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője.

A podcast küldetése, hogy olyan inspiráló vállalkozó és vezető Nők útját, tapasztalatait ossza meg, akik mellébeszélés nélkül beszámolnak az életük sikereiről és kudarcairól egyaránt.

Rendhagyó felépítés

Fontos tudnod, hogy az adásokat két részre osztjuk fel. Az első felében mindig a meghívott vendég életútját és az abból szerzett őszinte tapasztalataikat mesélik el. A második felében pedig az EGYetlen, legnagyobb aktuális kihívásuk feloldásában fog Nekik segíteni Anna, különböző coaching technikákkal, amiket te is tudsz alkalmazni a mindennapokban. 

Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív BACKSTAGE-hez csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé. Regisztrálj most, és máris hozzáférsz a munkafüzetedhez és az EXTRA epizódhoz!

Ajánlások

Az új kedvenc ingyenes hanganyagod, hogy boldogan sikeres Nővé válj:

belső monológ