Podcastek

A vállalkozói játékot profitra játsszák, nem árbevételre – Forray Niki cégvezetővel

Anna vagyok.

Perfekcionista Nők self-love mentora. Támogatlak, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megtalálod a belső békédet.

hello

A siker és a boldogság kulcsa, ha nagyobb gyakorlod az együttérzést és a kedvességet önmagad felé. TÖLTSD LE MOST INGYENESEN!

INGYENESEN LETÖLTÖM

Legyél kedvesebb magaddal!

BACKSTAGE, hogy a színfalak mögötti életed is olyan ragyogó legyen, mint a másik rivaldafénye!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ▶️

Lépj
a következő szintre!

„Good is good enough.” – hangzik el Nikitől az interjú folyamán. Ami annyit tesz, hogy a jó, elég jó. És inkább csináljuk, menjünk előre, mintsem a tökéletes pillanatra várjunk és soha ne induljunk el. Mindig jobb ha valami kész, mint tökéletes.

Forray Nikolett Magyarország egyik legkiemelkedőbb gondolkodású cégvezetője, aki mer szívvel dönteni és vezetni egy közel 1 milliárdos értékű önjáró céget. Maga mögött hagyta korlátozó paradigmáit, amelyek nem szolgálták már és olyan hitrendszereket írt felül, amelyek sokunk életét meghatározzák. Nikit hallgatva, nincs lehetetlen, csak hinni kell benne és kitartani és álmaid életét élheted!

Vendégünk: Forray Nikolett

A legújabb rész vendége Forray Niki, aki az önjáró Ünnepek Áruházának alapítója, aki mert nagyot álmodni és a „lufi-bizniszből” egy közel 1 milliárdos értékű cég tulajdonosává vált az elmúlt évtizedekben. Szabad és szív alapú gondolkodásának köszönhetően világjáróvá is vált, így Balira költözött. Ideje nagy részét ott tölti és megalkotta a Santai Home & Living-et, amely Magyarországra igyekszik elhozni azt az életérzést, amelyet Bali nyújt. Lakásdekorációkat és bútorokat importálnak a világ legspirituálisabb helyéről. Kézzel és szeretettel készítve Baliról, az Istenek szigetéről.

Anna számára Niki meghatározó mentor, akitől rengeteget tanult a cégvezetésről és a pozitív mindsetről. Ha valamit elmondanánk Nikiről, az az lenne, hogy az osztalék egy részét szívesebben fordítja a munkatársak bérére, mint hogy megvegye magának a következő luxus terméket. Nem egy olyan alkalom volt már, hogy kollégái vele utaztak el Balira. Hát nem csodálatos gondolkodásmód?

Szív alapú üzleti modellje lenyűgöző és kiemelkedő ügyek mellett találhatjuk meg Niki nevét.

Célja, hogy a világ egy jobb hely legyen és szeretet alapú cégvezetése mindenhová elérjen.

Ha szív alapú cégvezetésről szeretnél többet tudni:

5:53 – Breaking point – vagyis mi volt az a döntés, amiből aztán milliárdos céget épített fel Niki?

10:32 – 45 milliós hitel kudarca – hogyan lehet ebből felállni?

29:05 – Boldogság, mint cégkultúra – lehet így céget vezetni? (feminin minőség)

33:00 – Milyen vállalkozói mindset kell, hogy sikeres legyen a cégem és jók legyenek a számok? (maszkulin minőség)

39:00 –  Az ember, mint tényező – a hatékonyság kulcsa?

+ EXTRA epizód: “Pénzügyi gondolkodásmód”

Nikinek olyan egyetemes elakadása volt, amelyre nem tudtunk volna 20 perc alatt megoldást találni, de talán órák alatt sem. Az elakadását ugyan megemlíti az extra epizódban, de ezúttal a vendégem a tudását osztja meg és pénzügyi felismeréseit a cége vezetése során, amelyet az elmúlt évtizedekben élt át. 

Tarts velünk, ha szeretnéd te is tudatosabban szemlélni a pénzügyeidet!

Milyen témákról lesz szó?

  • Niki egyetlen elakadása, mely az egész világra kiterjed.
  • ”Eredményünk akkor lesz, ha az árrésünk jó.” – Konkrét tippek
  • A fedezeti pont ereje – miért fontos ez?
  • Félelmek, amelyek gátolnak a fejlődésben.

Kik is azok a Modern Múzsák?

“Egy közösség, ahol vállalkozó és vezető nőkként végre értjük egymást, tanulhatunk és inspirálódhatuk egymástól úgy, hogy őszintén megosztjuk az életünknek a  sötétebb, árnyékosabb oldalát is.” – Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője.

A podcast küldetése, hogy olyan inspiráló vállalkozó és vezető Nők útját, tapasztalatait ossza meg, akik mellébeszélés nélkül beszámolnak az életük sikereiről és kudarcairól egyaránt.

Rendhagyó felépítés

Fontos tudnod, hogy az adásokat két részre osztjuk fel. Az első felében mindig a meghívott vendég életútját és az abból szerzett őszinte tapasztalataikat mesélik el. A második felében pedig az EGYetlen, legnagyobb aktuális kihívásuk feloldásában fog Nekik segíteni Anna, különböző coaching technikákkal, amiket te is tudsz alkalmazni a mindennapokban. 

Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív BACKSTAGE-hez csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé. Regisztrálj most, és máris hozzáférsz a munkafüzetedhez és az EXTRA epizódhoz!

Források

Az új kedvenc ingyenes hanganyagod, hogy boldogan sikeres Nővé válj:

belső monológ