Podcastek

Bele kell szeretni az üzletbe – Zágoni Bettina, perinatális tanácsadó

Anna vagyok.

Perfekcionista Nők self-love mentora. Támogatlak, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megtalálod a belső békédet.

hello

A siker és a boldogság kulcsa, ha nagyobb gyakorlod az együttérzést és a kedvességet önmagad felé. TÖLTSD LE MOST INGYENESEN!

INGYENESEN LETÖLTÖM

Legyél kedvesebb magaddal!

BACKSTAGE, hogy a színfalak mögötti életed is olyan ragyogó legyen, mint a másik rivaldafénye!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ▶️

Lépj
a következő szintre!

Amikor először találkoztam Zágoni Bettinával, vagyis Tinával, egy fantasztikus, rengeteg értéket adó Segítőnek láttam. Perinatális tanácsadóként azon dolgozik, hogy a Nők könnyedebb és örömtelibb szülésélményt élhessenek át, és megengedőbben tekintsenek magukra új édesanyai minőségükben. A blessingway, vagyis a szülésre bocsátó rituálé hazai felelevenítőjeként több száz várandós Nőt ajándékozott meg a női közösségek támogató erejével.

Az évek során rengeteg segítő hozzáállású vállalkozóval találkoztam, akiknél megfigyeltem, hogy bár sokat adnak, de a pénzügyi gondolkodásmódjuk akadályozza őket a fejlődésben, a valódi kiteljesedésben és abban, hogy még több embert tudjanak támogatni.


Így arra számítottam, hogy Tinánál is ezt fogom tapasztalni. De pont ellenkezőleg! 😍Így arra számítottam, hogy Tinánál is ezt fogom tapasztalni. De pont ellenkezőleg! 😍

A szakmai tudása mellett olyan pénzügyi tudatossággal találkoztam, ami megmagyarázta, hogy egy olyan “kis” vállalkozásból, ami “csak” pozitív megerősítéseket tartalmazó kártyákat árul, hogyan épített egy stabil alapokon álló, folyamatosan növekvő céget, aminek a küldetéstudatától libabőrös lettem.

“A célunk, hogy 10 éven belül a Nők éppen olyan fontosnak tartsák a kelengyelistájukon a Várandóság és Szülés kártyákat, mint a babakocsit.” #libabőr

Vendégünk: Zágoni Bettina

És akkor egy kis hivatalos bemutatás. 😊 A legújabb epizódunk vendége Zágoni Bettina, a ModernGoddess megerősítő kártyák megalkotója, perinatális tanácsadó, szülési és anyasági szakértő, jógaoktató, dúla, anya és egy érző nő. Nem mellesleg a Transzgenerációs hatások tükrében Mesterkurzusunk szakértője, aki a BACKSTAGE-ben végigvezet minket azon, hogyan befolyásolják az előző generációk a mai gondolkodásmódunkat.

Tina célja, hogy példaként és inspirációként szolgáljon másoknak. Az élet úgy hozta, hogy nagyon korán el kellett kezdenie dolgozni, ebből megtanulta, hogy bármit elérhet, ha hajlandó áldozatokat hozni és folyamatosan fejlődni. A nehézségekből hasznot kovácsolt, és képes volt egy olyan kvantumugrásra, amire igazán kevesen.

Szeress bele az üzletedbe Tinával és Annával!

Mindenképpen hallgasd meg az epizódot, ha kíváncsi vagy arra, hogy:

  • Mi a különbség, ha csak az időnket adjuk el versus skálázható termékként gondolunk a szolgáltatásunkra?
  • Mi az a mindset, amivel megalapozhatjuk vállalkozásunk sikerét?
  • Hogyan árazzuk be magunkat reálisan? Miért olyan fontos tudnod a saját órabéred vállalkozóként és vezetőként is?
  • Hogyan találjuk meg az intuíciónkat, és miként hallgassunk rá?
  • Hogyan hozzuk vissza a rajongásunkat a saját küldetésünkért – és hogy normális, ha időnként elfáradunk?

Tina célja, hogy példaként és inspirációként szolgáljon másoknak. Az élet úgy hozta, hogy nagyon korán el kellett kezdenie dolgozni, ebből megtanulta, hogy bármit elérhet, ha hajlandó áldozatokat hozni és folyamatosan fejlődni. A nehézségekből hasznot kovácsolt, és képes volt egy olyan kvantumugrásra, amire igazán kevesen.

Erről lesz szó konkrétan az adásban:

2:34 – Út az egészséges gondolkodáshoz a pénzről: a szegénységtől a bőségteremtésig

10:21 – Mélyvízből egy sikeres vállalkozásig, hogyan árazzuk az időnket és miért fontos ez?

20:36 – A megfelelő mindset és annak megtalálása

30:20 – Az alul értékelés veszélyei. Ne csak magad miatt mások miatt is árazz reálisan! 

42:17 – Ha jó vállalkozó akarsz lenni tudnod kell, hogy mi a siker! Amikor beleszeretsz a vállalkozásodba

+ EXTRA epizód: “Út a változás felé”

A podcast második részét az exkluzív BACKSTAGE tagjaként tudod meghallgatni, ahol Anna segít Tinának feltárni az EGYetlen legnagyobb jelenlegi elakadását, és a megoldást rá.

A BACKSTAGE-be belépve nemcsak ezt az EXTRA epizódot éred el, hanem 210+ önismereti tananyagot, az eddigi podcast Vendégekkel való coach beszélgetést és a hozzájuk tartozó munkafüzetet is, amiben a saját elakadásodon dolgozhatsz.

Ha most csatlakozol, akkor azonnal bekapcsolódhatsz az MM Blueprint 6 hetes Élestílus tréningbe, hogy kihozd a legtöbbet 2023. utolsó hónapjaiból és magadból is! 😉

Kik is azok a Modern Múzsák?

“Egy közösség, ahol vállalkozó és vezető nőkként végre értjük egymást, tanulhatunk és inspirálódhatuk egymástól úgy, hogy őszintén megosztjuk az életünknek a  sötétebb, árnyékosabb oldalát is.” – Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője.

A podcast küldetése, hogy olyan inspiráló vállalkozó és vezető Nők útját, tapasztalatait ossza meg, akik mellébeszélés nélkül beszámolnak az életük sikereiről és kudarcairól egyaránt.

Rendhagyó felépítés

Fontos tudnod, hogy az adásokat két részre osztjuk fel. Az első felében mindig a meghívott vendég életútját és az abból szerzett őszinte tapasztalataikat mesélik el. A második felében pedig az EGYetlen, legnagyobb aktuális kihívásuk feloldásában fog Nekik segíteni Anna, különböző coaching technikákkal, amiket te is tudsz alkalmazni a mindennapokban. 

Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív BACKSTAGE-hez csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé. Regisztrálj most, és máris hozzáférsz a munkafüzetedhez és az EXTRA epizódhoz!

Nézd meg az Extra coaching epizódot a BACKSTAGE-ben és végezd el te is az ehhez tartozó munkafüzetet!

egyetlen-elakadas-podcast-extra-munkafuzet

Források

  • Töltsd le az ingyenes 5 perces Feszültségoldó hanganyagunkat! 

Az új kedvenc ingyenes hanganyagod, hogy boldogan sikeres Nővé válj:

belső monológ