Podcastek

Alkalmazottból vállalkozó? – Czopkó Nóri, sminktréner, pszichológus, vállalkozónő

Anna vagyok.

Perfekcionista Nők self-love mentora. Támogatlak, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megtalálod a belső békédet.

hello

A siker és a boldogság kulcsa, ha nagyobb gyakorlod az együttérzést és a kedvességet önmagad felé. TÖLTSD LE MOST INGYENESEN!

INGYENESEN LETÖLTÖM

Legyél kedvesebb magaddal!

BACKSTAGE, hogy a színfalak mögötti életed is olyan ragyogó legyen, mint a másik rivaldafénye!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ▶️

Lépj
a következő szintre!

Mikor jön el az ugrás ideje, amikor elengeded az alkalmazotti létet és 100%-osan vállalkozóvá válsz? Miért olyan nehéz meghozni ezt a döntést? Mit hagyunk magunk mögött és mi vár ránk?

A Modern Múzsák podcast 4. részében Czopkó Nórával beszélgettünk, aki Szabó Péter jobbkezeként Magyarország egyik legismertebb motivációs cégének növekedését követte végig munkatársként, és látott bele a fejlődés minden szakaszába. Arról mesél nekünk őszintén, hogy mi volt az utolsó pont és mit tanácsol, ha Te is a váltáson gondolkozol.

Vendégünk: Czopkó Nóra

Vendégünk, Czopkó Nóra, pszichológus, sminktréner, a Sminkvarázs létrehozója és két könyv írója.

Küldetése, hogy Nőként merjük megélni a nőiességünket, és váljunk önmagunk legjobb barátjává, akire mindig, minden körülmények között számíthatunk.

Az egyik legismertebb magyar énmárka kialakulásának minden lépését végigkísérte, most mégis őszintén megosztja, hogy milyen, ha nem munkatársi, hanem tulajdonosi szemszögből mész végig ugyanazokon az elakadásokon.

"TÖKRE ÉR KÉTSÉGBE ESNI"

Vallja Nóri, amit Anna az alábbi gondolattal egészített ki: 

“A vállalkozás első éve szar. Nem tudod, hogy Veled van a baj, rossz az ajánlatod, nem elég pontos a célközönséged, nincs szükség a tudásodra vagy csak szimplán nem ismernek még elegen. Ilyenkor tudatosítsd magadban, hogy: EZ TELJESEN NORMÁLIS. Egyszerűen idő, amíg a beletett tudásod, időd és energiád megtérül. Emellett természetesen tanulj a vállalkozói kompetenciákról, de legalább annyi energiát fektess a gondolkodásmódod fejlesztésébe, mint az Instagram követők számának növelésébe.”

A podcast egyik célkitűzése, hogy nem csak a csillogó és szép részekről mesélnek vendégeink, hanem őszintén beavatnak a nehézségekbe is – hiszen mindannyian keresztül megyünk rajtuk. Márpedig vállalkozóvá válni nem könnyű, vezető pozícióba kerülni nem egyszerű. Ezért is beszélünk ebben az adásban, arról is, hogy:

🤷‍♀️ vajon tényleg mindenkinek vállalkozóvá kell-e válnia, 

🤷‍♀️miért fontos a vállalkozói és vezetői létben az önismeret, 

🤷‍♀️ hogyan lépjünk ki bátran a munkatársi létből és, 

🤷‍♀️ hogy mikor van itt az ideje.

Erről lesz szó konkrétan az adásban:

  • 3:10 – Izgalmas út, a kezdőtől egy több ezer fős nagyrendezvény szervezőjéig

  • 9:20 – Beszéljünk a tulajdonosi szemléletről és a megfelelő attitűdről! Mi is ez pontosan és hogyan jelenik meg ez a gyakorlatban?

  • 19:27 – Honnan tudom, hogy eljött az idő? Alkalmazottból vállalkozóvá válás

  • 27:34 – Az előre menekülés művészete. Csak csináld és higgy az intuíciódban!

+ EXTRA epizód: “Hogyan mondjak nemet magamnak?”

A podcast második részét az exkluzív BACKSTAGE tagjaként tudod meghallgatni, ahol Anna segít Nórinak feltárni az EGYetlen legnagyobb jelenlegi elakadását, és a megoldást rá.

A BACKSTAGE-be belépve nemcsak ezt az EXTRA epizódot éred el, hanem 210+ önismereti tananyagot, az eddigi podcast Vendégekkel való coach beszélgetést és a hozzájuk tartozó munkafüzetet is, amiben a saját elakadásodon dolgozhatsz.

Milyen témákról lesz szó?

  • Hogyan döntsd el, hogy mire szánj időt és mire mondj nemet?
  • A határhúzás másik oldala
  • Megfelelés – önmagadnak, másoknak, a társadalomnak, a jövőbeli Énednek
  • A szerepeid priorizálása

És hogy Téged is támogasson a folyamat, a BACKSTAGE tagjaként (itt tudsz csatlakozni) töltsd le az EXTRA epizódhoz tartozó munkafüzetet, és oszd meg a felismerésedet a zárt csoportunkban! 😉

Kattints, regisztrálj most és hozd ki magadból a legtöbbet!

Kik is azok a Modern Múzsák?

“Egy közösség, ahol vállalkozó és vezető nőkként végre értjük egymást, tanulhatunk és inspirálódhatuk egymástól úgy, hogy őszintén megosztjuk az életünknek a  sötétebb, árnyékosabb oldalát is.” – Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője.

A podcast küldetése, hogy olyan inspiráló vállalkozó és vezető Nők útját, tapasztalatait ossza meg, akik mellébeszélés nélkül beszámolnak az életük sikereiről és kudarcairól egyaránt.

Rendhagyó felépítés

Fontos tudnod, hogy az adásokat két részre osztjuk fel. Az első felében mindig a meghívott vendég életútját és az abból szerzett őszinte tapasztalataikat mesélik el. A második felében pedig az EGYetlen, legnagyobb aktuális kihívásuk feloldásában fog Nekik segíteni Anna, különböző coaching technikákkal, amiket te is tudsz alkalmazni a mindennapokban. 

Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív BACKSTAGE-hez csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé. Regisztrálj most, és máris hozzáférsz a munkafüzetedhez és az EXTRA epizódhoz!

Nézd meg az Extra coaching epizódot a BACKSTAGE-ben és végezd el te is az ehhez tartozó munkafüzetet!

Hatarhuzas-munkafuzet-mochkup

Források

Az új kedvenc ingyenes hanganyagod, hogy boldogan sikeres Nővé válj:

belső monológ