Podcastek

Influencer – szitokszó vagy lehetőség? – Alexy Vivien, vállalkozónővel

Anna vagyok.

Perfekcionista Nők self-love mentora. Támogatlak, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megtalálod a belső békédet.

hello

A siker és a boldogság kulcsa, ha nagyobb gyakorlod az együttérzést és a kedvességet önmagad felé. TÖLTSD LE MOST INGYENESEN!

INGYENESEN LETÖLTÖM

Legyél kedvesebb magaddal!

BACKSTAGE, hogy a színfalak mögötti életed is olyan ragyogó legyen, mint a másik rivaldafénye!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ▶️

Lépj
a következő szintre!

A mai adásban egy olyan vállalkozó nővel beszélgetünk, aki szinte a kezdetek óta jelen van az internet kereszttüzében, ugyanakkor a következetes és céltudatos szemléletének köszönhetően vállalkozást épített a szerelem munkájából, a tartalomgyártásból. Megtudhatjuk, hogy az influencerkedés pejoratív értelme mögött mi húzódik, és mint sok más foglalkozás között, itt is hatalmas teljesítménybeli különbségeket tapasztalhatunk. 

Vajon csak az lehet teljesítmény, ha valakinek valami hasznosat tanítunk és számokról, célokról beszélünk? Mi az igazi érték az influencerek munkája mögött, és miért függ olyan szorosan össze az énmárkával?

Vendégünk: Alexy Vivien

A Modern Múzsák harmadik részében Alexy Vivi lifestyle influencer, vállalkozó és odaadó édesanya a vendégünk. Anna és Vivi barátsága egészen a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció szakáig nyúlik vissza, és egy időben indultak el vállalkozói útjukon, inspirálva és tanulva egymástól. 

Vivi a tartalomgyártásban teljesedett ki, ami igazi nagy vállalkozássá nőtte ki magát az influencer tevékenysége és saját fürdőruha márkájának megkoroznázásával. Elképesztő követőbázissal rendelkezik! Youtube-on 93.300-an, Tik-Tokon 46.700-an, az Instagramon pedig 88.100-an követik a munkásságát. Mindemellett mindig önazonos maradt és nem a számokra, hanem a közössége építésére fektette a hangsúlyt. 

Ebben az epizódban egy olyan megközelítésből ismerhetjük meg ezt a szakmát, ahogyan talán még sosem hallottuk!

Erről lesz szó konkrétan az adásban:

5:10 – Hogyan lesz valaki tartalomgyártóból vállalkozó és hogyan definiálja ma magát egy tudatos influencer? 
14:57 – Miért nem érdemes folyamatosan a számokon, eredményeken görcsölni és hogyan érd el azt, hogy türelmes légy vállalkozásod haladásában? 
21:41 – Milyen az influencer szakma, mint vállalkozás és mik a nehézségei?
29:30 – Hogyan építsd bele természetesen a tartalmaidba az értékesítést és közben maradj hű az én márkádhoz?
37:33 – Mik a kiégéshez vezető red flag-ek? 

+ EXTRA epizód: “Nemzetközi terjeszkedés"

Alexy Vivivel a podcast második részében, ami csak a zárt közösségünk és tudástárunk, a BACKSTAGE tagjainak elérhető, egy izgalmas témát járunk körbe:

Munkafüzet: Hogyan találd meg a fókuszt a vállalkozásodban, hogy ne aprózd szét az energiádat?

Anna coaching eszközökkel és célzott kérdésekkel vezeti közelebb Vivit a válaszához, hogy önmaga találja meg a választ a jelenlegi legnagyobb elakadására.

És hogy Téged is támogasson a folyamat, a BACKSTAGE tagjaként (itt tudsz csatlakozni) töltsd le az EXTRA epizódhoz tartozó munkafüzetet, és oszd meg a felismerésedet a zárt csoportunkban! 😉

Kattints, regisztrálj most és hozd ki magadból a legtöbbet!

Kik is azok a Modern Múzsák?

“Egy közösség, ahol vállalkozó és vezető nőkként végre értjük egymást, tanulhatunk és inspirálódhatuk egymástól úgy, hogy őszintén megosztjuk az életünknek a  sötétebb, árnyékosabb oldalát is.” – Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője.

A podcast küldetése, hogy olyan inspiráló vállalkozó és vezető Nők útját, tapasztalatait ossza meg, akik mellébeszélés nélkül beszámolnak az életük sikereiről és kudarcairól egyaránt.

Rendhagyó felépítés

Fontos tudnod, hogy az adásokat két részre osztjuk fel. Az első felében mindig a meghívott vendég életútját és az abból szerzett őszinte tapasztalataikat mesélik el. A második felében pedig az EGYetlen, legnagyobb aktuális kihívásuk feloldásában fog Nekik segíteni Anna, különböző coaching technikákkal, amiket te is tudsz alkalmazni a mindennapokban. 

Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív BACKSTAGE-hez csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé. Regisztrálj most, és máris hozzáférsz a munkafüzetedhez és az EXTRA epizódhoz!

Nézd meg az Extra coaching epizódot a BACKSTAGE-ben és végezd el te is az ehhez tartozó munkafüzetet!

Club-mockup-5

Források

Az új kedvenc ingyenes hanganyagod, hogy boldogan sikeres Nővé válj:

belső monológ