Podcastek

Blokkolt pénzügyi és szexuális energia Oláh Barbarával

Anna vagyok.

Perfekcionista Nők self-love mentora. Támogatlak, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megtalálod a belső békédet.

hello

A siker és a boldogság kulcsa, ha nagyobb gyakorlod az együttérzést és a kedvességet önmagad felé. TÖLTSD LE MOST INGYENESEN!

INGYENESEN LETÖLTÖM

Legyél kedvesebb magaddal!

BACKSTAGE, hogy a színfalak mögötti életed is olyan ragyogó legyen, mint a másik rivaldafénye!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ▶️

Lépj
a következő szintre!

Nézd meg az Extra coaching epizódot a Clubban és végezd el te is az ehhez tartozó munkafüzetet!

Tabukról, gyönyörről, szexualitásról, valamint ezek pénzügyi és vállalkozói összefüggéseiről beszélgettünk Oláh Barbarával, a gyönyörben levés művészével. A Modern Múzsák podcast 2. részében bepillantást nyerhetsz egy bátor és sikeres vállalkozó nő személyes és vállalkozói gondolkodásmódjába, a pénzhez és a kommunikációhoz való viszonyába, és olyan útravalókat kapsz a meghallgatásával, amelyeket Te is hasznosíthatsz a vállalkozói utad során.

 • Hogyan épített fel Barbi egy sikeres vállalkozást a kíváncsiságából kiindulva, hogy szülés után, hogyan lehet ismét izgalmas a szexuális élet? 
 • Mekkora szerepe volt és van az Instagramnak, mint kommunikációs platformnak a vállalkozásunk felfuttatásában?
 • Mennyire szükséges az erős küldetéstudat, amikor vállalkozást indítunk?

Kicsoda Oláh Barbara?

Oláh Barbara honosította meg Magyarországon a jóni-tojásokat, majd később az ásvány gyönyörrudakat is. Küldetése megmutatni az embereknek, milyen az életet orgazmikusan élni. Arra inspirálja a nőket és a férfiakat, hogy feltárják erotikus lényüket. Hiszi, hogy a meztelenség a legtermészetesebb állapotunk. A célja minél több nőhöz eljutni és megosztani velük, hogy az őserőnk abban rejlik, hogyan kapcsolódunk a jóninkkal.

Blokkolt szexuális energia = blokkolt pénzügyek

A Modern Múzsák podcast legújabb adásában megismerhetjünk a női szexualitás megtalálása mentén alapított különleges vállalkozást. Az adásban szó esik a tabuk nélküli kommunikáció előnyeiről és hátulütőiről, a negatív kommentek kezeléséről és az őszinte női vállalkozói attitűdről. Barbi segítségével elmondjuk, hogyan induljon el valaki a közösségi médiában, aki hasonlóan sikeresen akar kommunikálni, még akkor is, ha kezdetben nem meri az arcát és a nevét adni a vállalkozásához.
Beszélgetünk a pénz szerepéről és fontosságáról a vállalkozás építésében, amire akkor is nagyon komoly figyelmet kell fordítanod, ha igazi szívügyed a vállalkozásod. Szóba kerülnek még a szexuális energia és a pénzügyi energia összefüggései és egymásra hatásai.

 • Hogyan ne essünk a perfekcionizmus és a túlteljesítés csapdájába?
 • Miért veszélyes ez, és miért kell a privát életedbe is legalább akkora energiát fektetned, mint a vállalkozásodba?
 • Miért kell minden vállalkozónak a számok ismeretén túl a megérzéseire is hallgatnia?

A podcast 2. adásában Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője coaching technikákkal ezúttal is segít a meghívott vendég egy éppen aktuális elakadásában. Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív Self-Love Clubhoz csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé, a backstage-be. Regisztrálj most a www.modernmuzsak.hu/club oldalon!

Milyen kérdéseidre kapsz választ?

 • 05:48 Hogyan lett vállalkozás a hálószobán túlra is kiterjedő szexualitás kutatásából?
 • 16:04 Mennyire erős a küldetéstudat Barbi vállalkozásában, honnan vette az erőt, hogy annyi tabut felszabadítson a követőiben?
 • 28:17 Lépd át a saját tabudat, hogy sikeresebb legyél – miért fontos ez?
 • 35:23 A szexuális energia és a pénzügyi energia közti összefüggés vizsgálata – miért kötelező, hogy ezekkel tisztában legyünk?
 • 43:37 Önmagad felvállalása, a vállalkozásod hitelessége érdekében – mit mutassunk meg a mélységeinkből és a magasságainkból?

Az adásban ezekről is szó esett:

Kik is azok a Modern Múzsák?

“Egy közösség, ahol vállalkozó és vezető nőkként végre értjük egymást, tanulhatunk és inspirálódhatuk egymástól úgy, hogy őszintén megosztjuk az életünknek a  sötétebb, árnyékosabb oldalát is.” – Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője.

A podcast küldetése, hogy olyan inspiráló vállalkozó és vezető Nők útját, tapasztalatait ossza meg, akik mellébeszélés nélkül beszámolnak az életük sikereiről és kudarcairól egyaránt.

Rendhagyó felépítés

Fontos tudnod, hogy az adásokat két részre osztjuk fel. Az első felében mindig a meghívott vendég életútját és az abból szerzett őszinte tapasztalataikat mesélik el. A második felében pedig az EGYetlen, legnagyobb aktuális kihívásuk feloldásában fog Nekik segíteni Anna, különböző coaching technikákkal, amiket te is tudsz alkalmazni a mindennapokban. 

Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív Self-Love Clubhoz csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé, a backstagebe. Regisztrálj most, és máris hozzáférsz a munkafüzetedhez és az EXTRA epizódhoz!

Az új kedvenc ingyenes hanganyagod, hogy boldogan sikeres Nővé válj:

belső monológ