Vállalkozásfejlesztés

5+1 könyv, ami megváltoztatta az életem

Anna vagyok.

Perfekcionista Nők self-love mentora. Támogatlak, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megtalálod a belső békédet.

hello

A siker és a boldogság kulcsa, ha nagyobb gyakorlod az együttérzést és a kedvességet önmagad felé. TÖLTSD LE MOST INGYENESEN!

INGYENESEN LETÖLTÖM

Legyél kedvesebb magaddal!

BACKSTAGE, hogy a színfalak mögötti életed is olyan ragyogó legyen, mint a másik rivaldafénye!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ▶️

Lépj
a következő szintre!

Sokan, sokszor kérdezitek, hogy milyen önismereti könyveket ajánlok, illetve hogy melyek voltak azok a könyvek, amik nekem a legtöbbet adták. Alapvetően egy hosszabb blogposztot terveztem írni róla, de már túl régóta várat magára, így megragadtam a kamerát, összegyűjtöttem az önismereti alap könyvtáram legeszenciálisabb tagjait, hogy egy szombat reggeli beszélgetős videóban oszthassam meg mindezt Veletek.

Hogyan vágj bele az önismeretbe?

Ha még az utad elején vagy és még abban sem vagy biztos, hogy mire is van szükséged, melyik témakörben mélyedj el először, milyen tréningen vegyél részt, kihez fordulj, melyik témával kezdj – akkor a könyveknél jobb alapot nem találhatsz.

Az önismeret egy hihetetlenül mély téma és sajnos az általános iskolában nem oktatják (még ;)). Hogyha otthon a szüleink nem foglalkoztak vele aktívan, vagy esetleg olyan módot választottak maguknak, ami számunkra inkább ijesztő, mint érdekes, akkor csak akkor ébredünk rá, hogy mekkora forrás vár itt ránk, mennyi választ találhatunk meg ezen a területen, amikor egy akkora problémába ütköztünk, amire egyszerűen magunktól nem találjuk meg a választ.

Nekem hihetetlen szerencsém volt (erről is mesélek a videóban), mert nekem az alapkönyvtáram legnagyobb részét konkrétan a szüleim ajánlották. Ez aztán az áldás, nem is véletlen, hogy ilyen viszonylag hamar (huszonhét évesen) belevágtam a new york-i Institute of Integrative Nutrition coach képzésébe és rátaláltam a hivatásomra.

És akkor érkezzen is az az 5 + 1 (+1) könyv, amik az én önismereti alapkönyvtáram részei, amiket mindenkinek a legnagyobb szeretettel ajánlok, és amiket újra meg újra elolvasok a mai napig is:

Önismereti alap könyvtáram forrásai

Gyere, töltsünk együtt ismét egy kuckózós szombat reggelt és kommentben szeretettel olvasom, hogy mi a Te önismereti alapkönyvtárad legkedvesebb tagja! 

Az új kedvenc ingyenes hanganyagod, hogy boldogan sikeres Nővé válj:

belső monológ