Podcastek

Kevésből jót, sz*rból várat módszer – interjú Kollár Ágnessel

Kollár Ágnes ül egy rózsaszín kanapén fehér garbóban.
Anna vagyok.

Perfekcionista Nők self-love mentora. Támogatlak, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megtalálod a belső békédet.

hello

A siker és a boldogság kulcsa, ha nagyobb gyakorlod az együttérzést és a kedvességet önmagad felé. TÖLTSD LE MOST INGYENESEN!

INGYENESEN LETÖLTÖM

Legyél kedvesebb magaddal!

BACKSTAGE, hogy a színfalak mögötti életed is olyan ragyogó legyen, mint a másik rivaldafénye!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ▶️

Lépj
a következő szintre!

Kik is azok a Modern Múzsák?

“Egy közösség, ahol vállalkozó és vezető nőkként végre értjük egymást, tanulhatunk és inspirálódhatuk egymástól úgy, hogy őszintén megosztjuk az életünknek a  sötétebb, árnyékosabb oldalát is.” – Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője.

A podcast küldetése, hogy olyan inspiráló vállalkozó és vezető Nők útját, tapasztalatait ossza meg, akik mellébeszélés nélkül beszámolnak az életük sikereiről és kudarcairól egyaránt.

Első vendégünk: Kollár Ágnes, vállalkozó és vezető Nők stílustrénere, brief coach

„Vállalni kell a felelősséget a saját sikerünkért, a saját életünkért” – az első adás vendége Kollár Ágnes, vállalkozó és vezető Nők stílustrénere, brief coach és Anna édesanyja. A rendkívül mély és személyes hangvételű beszélgetés első részében megismerjük Ági vállalkozói élettörténetét, az elmúlt évtizedek lelki vívódásait és azokat a nagy lépéseket, amelyeknek köszönhetően valaki kiegyensúlyozott és boldog lehet. 

Rendhagyó felépítés

Fontos tudnod, hogy az adásokat két részre osztjuk fel. Az első felében mindig a meghívott vendég életútját és az abból szerzett őszinte tapasztalataikat mesélik el. A második felében pedig az EGYetlen, legnagyobb aktuális kihívásuk feloldásában fog Nekik segíteni Anna, különböző coaching technikákkal, amiket te is tudsz alkalmazni a mindennapokban. 

Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív Self-Love Clubhoz csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé, a backstagebe. Regisztrálj most, és máris hozzáférsz a munkafüzetedhez és az EXTRA epizódhoz!

A Modern Múzsák podcast első adásából megtudhatod, hogy :

  • Pontosan kik is azok a Modern Múzsák?
  • A sebezhetőség gyengeség vagy bátorság? 
  • Hogyan lehet a kevésből jót csinálni, magyarul sz.rból várat?
  • Miért fontos megtörni a negatív családi mintákat?
  • Milyen elakadása lehet egy tapasztalt, sikeres vállalkozónak?
  • Hogyan kapcsolódik a vállalkozás és a feminin oldalunk?

A podcast adásban említett linkek:

Az új kedvenc ingyenes hanganyagod, hogy boldogan sikeres Nővé válj:

belső monológ