Podcastek

#őszintén Az irreális elvárásokról – Kollár Annával

Anna vagyok.

Perfekcionista Nők self-love mentora. Támogatlak, hogy kihozd magadból a maximumot, miközben megtalálod a belső békédet.

hello

A siker és a boldogság kulcsa, ha nagyobb gyakorlod az együttérzést és a kedvességet önmagad felé. TÖLTSD LE MOST INGYENESEN!

INGYENESEN LETÖLTÖM

Legyél kedvesebb magaddal!

BACKSTAGE, hogy a színfalak mögötti életed is olyan ragyogó legyen, mint a másik rivaldafénye!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ▶️

Lépj
a következő szintre!

Az #őszintén, vagyis a szóló epizódok olyan mélységekbe engednek betekintést, amelyeket Anna is eleinte félve ismert be önmagának. Saját elakadásai, a fejlődés iránti vágy és mások segítése motiválta ezt az önálló sorozatot. 

Nem a céljaid szintjére emelkedsz, hanem a rendszereid szintjére süllyedsz! – James Clear

#őszintén - Az irreális elvárásokról

A hosszú belső telem után végre megtaláltam a hangom és a küldetésem, de kényszerpihenőre kellett mennem. Mondhatni egy gyászfolyamat van mögöttem, amiért a munkában megállásra kényszerültem.

Az élet sokszor arról szól, hogy próbálunk megfelelni mások elvárásainak – legyenek azok társadalmi normák, családi elvárások vagy munkahelyi követelmények. Azonban mi történik akkor, amikor ezek az elvárások túlzottá válnak, és elkezdik befolyásolni az életünk minden területét?

A mai epizódban az irreális elvárásokról fogok mesélni, amelyek az elmúlt hónapban engem is maguk alá temettek. Illetve szó esik a szorosan ide kapcsolódó megfelelési kényszerről is, amelyet már gyerekkorunktól kezdve magunkkal cipelünk. Őszintén mesélek saját élményeimről is.

Szeretnék nektek ezekkel kapcsolatban több gyakorlati megoldást is átadni azért, hogy az önmagunk felé támasztott elvárásokat oldjuk, így több gyakorlati tippet is hallgatsz a mai adásban. 🙏❤️

Ha te is perfekcionista Nő vagy és hatalmasak az elvárásaid magaddal szemben, akkor mindenképp hallgasd meg a mai epizódot!

A mai szóló epizódból kiderül:

  • 0:00 – 7:50 – Kényszerpihenő és a bukásaim az elmúlt hónapban
  • 7:50 – 11:45 – Az irreális elvárások, ahogy összenyomnak
  • 11:45 – 18:58 – Őszintén a saját elvárásaimról, miért alakultak ki bennem
  • 18:58 – 20:27 – Hogyan tudunk együtt dolgozni?
  • 20:27 – 27:25 –  A megfelelési kényszerünk honnan eredhet?
  • 27:25 – 39:45 – Mi a megoldás? Hogy tudom oldani? 

Kik is azok a Modern Múzsák?

“Egy közösség, ahol vállalkozó és vezető nőkként végre értjük egymást, tanulhatunk és inspirálódhatuk egymástól úgy, hogy őszintén megosztjuk az életünknek a  sötétebb, árnyékosabb oldalát is.” – Kollár Anna, vállalkozó és vezető nők mentora, író és a Modern Múzsák alapítója a Modern Múzsák podcast műsorvezetője.

A podcast küldetése, hogy olyan inspiráló vállalkozó és vezető Nők útját, tapasztalatait ossza meg, akik mellébeszélés nélkül beszámolnak az életük sikereiről és kudarcairól egyaránt.

Rendhagyó felépítés

Fontos tudnod, hogy az adásokat két részre osztjuk fel. Az első felében mindig a meghívott vendég életútját és az abból szerzett őszinte tapasztalataikat mesélik el. A második felében pedig az EGYetlen, legnagyobb aktuális kihívásuk feloldásában fog Nekik segíteni Anna, különböző coaching technikákkal, amiket te is tudsz alkalmazni a mindennapokban. 

Az epizód második felét kizárólag a zárt tudástárunkhoz és közösségünkhöz, az exkluzív BACKSTAGE-hez csatlakozva tudod meghallgatni, ahol benézhetsz a színfalak mögé. Regisztrálj most, és máris hozzáférsz a munkafüzetedhez és az EXTRA epizódhoz!

Ajánlások

Olvastad már a legújabb blogcikkemet, amely “A sikered és boldogságod 1. számú gyakorlata maximalista Nőként” címet kapta? Bővebben olvashatsz az önegyüttérzés erejéről és tudományos hátteréről: Itt tudod elolvasni

 

Az új kedvenc ingyenes hanganyagod, hogy boldogan sikeres Nővé válj:

belső monológ