Itt az idő, hogy elengedd a félelem alapú gondolkodásmódodat 😱, felismerd a pénzhez kapcsolódó legerősebb tévhiteidet 🚫, és vizualizáld a bőséget Teremtő Énedet! 😍 Kollár Anna, coachod és mentorod lesz az úton, hogy végre elhidd, megteremtheted a legmerészebb álmaidat is. 🔥 

Regisztrálj ingyenesen + hallgasd meg az ajándék 🎁 manifesztációs hanganyagodat! ⬇️

90 perces ingyenes élő online tréning, ami segít, hogy megteremtsd a pénzügyi bőséget, és tudatosítsd a mentális blokkjaidat, hogy a pénz örömmel áramoljon az életedbe.

A TEREMTŐ ÉNED MASTERCLASS 💸

+ ajándék vizualizációs hanganyag🎁 

🎁 EXTRA AJÁNDÉK: VIZUALIZÁCIÓ

Minden Veled Kezdődik: Kezdd El Már Ma Vizualizálni a Gazdagságot, amire Vágysz! ✨

Regisztráció után azonnal megkapod a Gazdagság manifesztációs vizualizációt 💰, és a hozzá tartozó letölthető háttérképet, hogy már ma elindulj a bőségtudat útján.

❌ ebben a gazdasági helyzetben nem lehet sok pénzt csinálni, csak ha már jó pozícióból indulsz...
❌ a sikerért vérrel és verejtékkel kell megküzdeni, mert nem jön könnyen...
❌ félsz megmutatni, ami Benned van, mert visszatart mások véleménye, ítélete...
❌ kockázatos nagyot álmodni, mert a végén csak csalódni fogsz...

Garantálom, hogy az ingyenes Masterclass végén egy olyan új világlátással leszel gazdagabb, amivel bármikor, bármilyen helyzetben képes leszel felszabadítani a teremtő erődet. Gyere, ismerkedj meg a Teremtő Éneddel! ✨ Válaszd a bőséget a szűkösség helyett!

Valószínűleg azt gondolod, hogy...


AHOL MÁR
TALÁLKOZHATTUNK:

AHOL MÁR
TALÁLKOZHATTUNK:

Túlterhelt Nőknek segítek, hogy kihozzák magukból a bennük rejlő erőt, miközben megtalálják a belső békéjüket. 2016 óta több ezer Nő önismereti útjának lehettem a támogatója. Online felületeimen több mint 30.000 Nőt segíthetek napi szinten.

Olyan magazinokban olvashattál rólam, mint a Forbes, a Glamour, a Wellness és az online Joy. Találkozhattál velem a legnagyobb női podcastekben, vagy önismerettel és vállalkozással foglalkozó rendezvények színpadán.

A TEREMTŐ ÉNED MASTERCLASS azért született meg, hogy Te is meglásd azt a ragyogó erőt, ami máris ott van Benned. 4 konkrét lépésen keresztül segítek, hogy kihozd magadból, és a pénzügyi manifesztációd következő szintjére léphess!

COACHOD ÉS MENTOROD

Szia, Anna vagyok!

© Self-Love Kft  2024. Minden jog fenntartva.  | KAPCSOLAT | ÁSZF